Massatge Relaxant

Massatge de cos complet, amb olis vegetals i essencials.

Per equilibrar energies, relaxar profundament cos i ment, recuperar forces i eliminar tensions.

Indicat per eliminar o reduir dolències físiques.
Elimina i alleuja el dolor, contractures, lumbàlgies, ciática, dolor cervical, tensió muscular, tendinitis.

Massatge Terapèutic

Descontracturant, quiromassatge…

Un massatge descontracturant, com la mateixa paraula indica, s’utilitza per relaxar la musculatura i dissoldre les contractures que es produeixen per l’estrès, moviments repetitius, les males postures, la manca de descans o una vida massa sedentària que, a llarg termini, provoquen malalties i malestar corporal general.

És un massatge mica més fort que un de tipus només relaxant. Durant el procés del massatge, el pacient sent un gran alleujament i confort en les zones més afectades, donant especial èmfasi a coll, esquena, zona lumbar, sense oblidar també cames, cuixes i bessons, aplicant diferents maniobres, tècniques i pressions específiques, identificant aquella musculatura més tensa i cansada, ajudant-la a recuperar la seva funció i mobilitat normal.

Un massatge descontracturant no només alleuja el dolor o dissol la contractura (la qual depenent del temps que porti establerta), caldrà tractar amb més o menys sessions, sinó que té altres repercussions interessants en la salut:

 • Augmenta la circulació sanguínia, millorant l’oxigenació muscular.
 • Millora de la mobilitat i elasticitat del múscul tensat.
 • Disminueix la fatiga física.
 • Prevé malalties musculars producte de la mala postura corporal.
 • Allibera endorfines, contribuint a un estat plaent.
 • Afavoreix el sistema nerviós
 • Relaxa i ajuda a dormir bé, descansant profundament.
 • Alleuja migranyes i mals de cap, tant si són produïts per tensions cervicals, com per excés de tòxics en el cos.
 • En alguns casos ajuda a alliberar emocions, ja que el cos no està separat dels nostres pensaments ni dels nostres sentiments.

Reflexología Podal

La reflexologia podal és una tècnica que treballa a partir de punts reflexos del peu. Aquests punts representen els òrgans del cos i els diferents sistemes.

Mitjançant l’estimulació manual d’aquestes zones es calma el dolor, facilita l’eliminació de toxines, prevé algunes malalties…

El propòsit d’aquest tractament és proporcionar relaxació general, per això el massatge es destina a tot el cos.

Massatge Bio-emocional

Adreçat, principalment, a persones sanes, que no sofreixen cap lesió concreta o contractures musculars. Massatge que alleuja les conseqüències psicofísiques, (les físiques i les emocionals) que genera l’estrès.
Mitjançant el tacte conscient i una gran dosi de tendresa, es produeix una integració del corporal amb l’emocional descarregant així les tensions pròpies de la vida quotidiana.

El massatge bio-emocional és una fusió de carícies, moviments llargs, suaus i harmònics, evitant els canvis bruscs de ritme i la pèrdua de contacte. A través d’aquests moviments es recorrerà el cos creant fluïdesa per relaxar el sistema nerviós, s’utilitzen diferents ritmes perquè la ment desconnecti, aconseguint l’alliberament d’endorfines o Qi (flux vital d’energia), oferint al receptor del massatge una sensació profunda de pau tant en el seu cos com en la seva ment.

Proporciona mitjançant el tacte, la sensació d’integració de cos i ment, aporta seguretat i acceptació, afavorint l’alliberament de les tensions físiques, mentals i emocionals. Tanmateix desplaça les deixalles metabòliques cap a la sang i la limfa, fent que aquests dos fluids arribin mitjançant les maniobres de massatge als seus respectius centres de reciclatge.

Més informació

S’utilitza una tècnica que proporciona frec i lliscament, alhora que pressió suau i ferma. El ritme és lent-mitjà i, les maniobres abasten grans àrees musculars. S’exerceix mitjançant pressió amb tot el palmell de la mà i/o els avantbraços. El propòsit de treballar amb els avantbraços és que aquests permeten dirigir el moviment en adreces oposades i calibrar la pressió amb el pes del nostre cos, al mateix temps que s’abasten grans superfícies.

La sensació més grata que produeix un massatge complet és la d’integració total del cos. 

En un ambient relaxat amb espelmes, música relaxant de fons, amb l’aroma de l’encens i estirats sobre la llitera. Amb el massatge sensitiu de cames, esquena, braços i cervicals el cos quedarà completament relaxat, utilitzant oli d’ametlles dolces o oli neutre de massatge i unes gotes d’oli essencial. Per finalitzar amb una breu teràpia de sanació per imposició de mans. La sensació que rebràs serà de benestar i un estat de relaxació profunda.

Tal com el seu nom indica, es tracta d’anar una mica més enllà, connectant d’alguna manera amb el nostre jo intern. Es podria considerar que és una forma més de meditació, ja que l’ambient creat per al massatge així ho sembla.

Massatge Ayurveda

La paraula “Ayurveda” significa coneixement de la vida en sànscrit, és una forma de medicina que va néixer a l’Índia i un sistema de salut reconegut per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que enfronta les malalties amb tractaments integrals que inclouen massatge, ioga , dieta específica, meditació i herbolària. Es considera la primera medicina alternativa del món.

El massatge Ayurveda es basa en el concepte de dosha (una barreja única d’energies que cada ésser té i marmes (punts de pressió com a tractament addicional per a una malaltia o patiment.

Tres elements constitueixen l’ésser (Vata, Pitta, Kapha) que es combinen, fent de cada un de nosaltres un ésser únic i especial, que necessita tractaments individualitzats.

Un petit qüestionari, ens ajudarà a determinar el teu dosha: Vata-Pita-Kapha. En funció del resultat es trien els olis essencials i tractament adequats.

Aquesta classe de massatges utilitza olis essencials preparats específicament per a cada persona- i massatges els punts marma específics per alleujar malalties o condicions nocives per a la salut.

Corregir el desequilibri de les nostres energies a través de relaxants massatges, és el que proposa l’ayurveda per sentir-nos bé i acabar amb els mals que ens afligeixen. Promou una atenció integral de la persona, tant en cos com en ment, i sempre amb tècniques naturals.

Beneficis específics d’un massatge Ayurveda

 • Elimina toxines, tensions, estrès físic i mental. Després d’una sessió de massatge experimentes una sensació de profunda relaxació, un benestar general i la reducció de l’activitat cerebral. En aquest massatge s’utilitzen olis vegetals i essencials, segons els principis de l’aromateràpia.
 • Alleugeriment de migranya, reumatisme i artritis.
 • Major flexibilitat i millora del to muscular, per la manipulació de músculs i articulacions.
 • Relaxació d’espatlles i coll, eliminant els mals de cap per tensió.
 • Millor circulació i augment de glòbuls vermells, menor pressió sanguínia i augment de sanació de ferides, segons l’Enciclopèdia Ayurveda.
 • Benestar emocional provocat pel profund estat de tranquil•litat durant el massatge.
Els tres doshas.
Una de les bases de la medicina ayurvèdica són els doshas (paraula sànscrita que significa ‘humors’ o ‘aires vitals’, a occident es prefereix traduir amb termes com: ‘temperaments’, ‘biotips’, ‘energies’, o ‘principis metabòlics ‘).

Un dosha equilibrat és la millor defensa per fer front a qualsevol malaltia.

La medicina ayurvèdica classifica 03:00 biotips, en relació als que genera el tractament:

Vata ( ‘aire’ en sànscrit), representa la unió de l’aire i l’èter

Pitta ( ‘bilis’ en sànscrit), representa la unió del foc i l’aigua

Kapha ( ‘flegma’ en sànscrit), representa la unió de l’aigua i la terra.

A cada persona es presenten els tres doshas, i hi ha com a predominant un o dos, encara que en sentit ideal dels tres doshas haurien de presentar en la mateixa proporció en un mateix ésser humà. Cada dosha aporta a l’individu característiques físiques i mentals particulars.

Definició dels doshas:

Vata

Vata és el que no untuós, fred, lleuger, subtil, movible i aspre. Les persones que tenen un predomini d’aquest dosha presenten complexió prima (els resulta fàcil baixar de pes), estructura òssia reduïda, pell sensible, seca i aspra, de color clar, cabell eixut, venes molt pronunciades.

Són ansiosos i tenen trastorns del sistema nerviós.

Pitta

Les persones que tenen un predomini d’aquest dosha presenten estructura òssia mitjana (tenen tanta facilitat per augmentar de pes com per perdre’l), pell sensible, de vegades greixosa, cabell fi de tons suaus i venes translúcides.

Pateixen metabolisme accelerat, problemes gastrointestinals, problemes nerviosos i de tensió.

Kapha

Les persones que tenen un predomini d’aquest dosha presenten complexió gran (gran tendència a l’augment de pes i a posseir major força física), pell greixosa, cabell gruixut i greixosa, de color fosc.

El seu caràcter és predominantment pacífic i molt calmat.

En el massatge Ayurvèdic es poden distingir diferents tipus:

Massatge Abhyanga

Elimina dels teixits del cos aquelles toxines i productes de rebuig, ja que han estat dissoltes pels procediments anteriors. El massatge és dut a terme en silenci, el que ajuda a harmonitzar les funcions del cos. Silenci i descans són components importants en el procés d’activació dels mateixos mecanismes d’autocuració del cos. S’usen els olis adequats després de realitzar un test per harmonitzar els doshas.

Pindes Vedes

Massatge abhyanga amb saquets de tela a l’interior hi ha barreges especialment preparades i que són aplicats localment per alleujar el dolor. Nodreix el cos, enforteix els músculs i millora el to muscular. Aquest tipus de tractament convé en malalties com osteoartritis, gota o qualsevol malaltia que comporta debilitat muscular (fibromiàlgia) i fins i tot per a la primesa extrema.

Massatge Kati Basti

Massatge abhyanga amb un tractament especial per l’esquena amb una massa preparada i olis. Es recomana per a problemes de lumbars, rigidesa i dolor a la zona lumbar, ciàtica, hèrnia discal, dolors abans i durant la menstruació i restrenyiment.

Massatge crani-facial

És un massatge amb pressions i friccions al crani, espatlles, coll i cara. Prevé o deté malalties degeneratives com el Parkinson, Alzheimer, demència senil, pèrdua de memòria. Relaxa el sistema nerviós i elimina el cansament causat per tensió mental i esgotament. Augmenta l’energia física i mental. Millora la qualitat de la parla i els sentits: visió, tacte, oïda. Ajuda a millorar la concentració en l’estudi. Evita els símptomes associats a l’estrès: cansament, insomni, angoixa, vertigen, hipertensió, taquicàrdies, problemes a l’estómac.

Stone Ayurveda

Descobreix un nou massatge, fusió de l’antic art de l’Ayurveda amb l’energia de les pedres volcàniques.

Per a una renovada harmonia entre cos i ment, sota el toc d’unes mans expertes. Abandona’t en intenses sensacions d’energia sensual sota el plaer de l’aromateràpia. Elimina tot l’estrès en un viatge on seràs el protagonista d’una experiència única.

Relaxa el teu cos, allibera la teva ment i desperta els teus sentits.

Pedres Volcàniques

El massatge amb pedres calentes o teràpia geotermal combina el massatge terapèutic tradicional amb l’aplicació sobre la pell de pedres calentes, per facilitar que flueixi l’energia vital i alleujar així trastorns físics i emocionals.

Drenatge Limfàtic

Els moviments que utilitza el drenatge limfàtic manual són molt suaus i de ritme lent, amb una direcció concreta a cada zona per a estimular el bon funcionament del sistema limfàtic.

Massatge Xocolata

La xocolata té efectes antioxidants, és rica en sals minerals i vitamines. Sentiràs la teva pell molt més hidratada i activaràs la circulació. Aquest massatge no només ofereix avantatges per al teu cos, sinó també per a la teva ment: desconnecta de la rutina i gaudeix d’aquest moment.

Peeling Sals

Exfoliació corporal completa mitjançant micro-partícules de sals marines amb propietats terapèutiques i cosmètiques. Neteja la pell en profunditat deixant-que respiri, El seu gran poder exfoliant i descongestiu fa que sigui apte per a tot tipus de pells.

Consulta les nostres Tècniques Energètiques

Adreça:
Carrer del mercat, 3
08100 Mollet del Vallès
(Barcelona)

Informació
i reserves:

info@stonadecel.com

Telèfons:

647 007 587
93 570 40 10

Horaris

Dimarts-divendres:
10:00 – 13:30
16:30 – 20:00

Dissabte:
10:00 – 13:30