Em dic Ferran

Sóc en Ferran,  terapeuta manual i emocional. El meu objectiu es ajudar a millorar l’estat físic i emocional, de les persones.

Em considero una persona que s’implica professional i personalment al 100% en les tasques que em proposo.

En constant evolució, cercant sempre tot el que pot millorar el meu treball i servei d’atenció als meus clients.

De forma constant he participat en diferents cursos i tallers:  quiromassatge, reflexologia podal, drenatge limfàtic, auxiliar d’infermeria, etc… La formació ha estat una constant. Puc assegurar que estic enamorat de la meva feina.

L’any 2008, associat amb la Lidia, engeguem un centre de massatges i teràpies a Mollet del Vallès. L’anomenem  “Stona de Cel”. El nom ens defineix…  Amb una filosofia de treball i voluntat de servei personalitzat, que ens diferència d’altres ofertes i que ens ha convertit en referent a tot el Vallès.

El meu desig es oferir un servei de salut i benestar personalitzat.

Cadascú de nosaltres és un únic Univers, amb característiques pròpies i personals.

Cada persona es mereix un tractament adaptat a les seves necessitats (físiques, mentals i emocionals).

Els meus coneixements, experiència i consells conjuntament amb els teus desitjos  i necessitats definiran la millor forma de treballar en les sessions.

Em dic Micaela

Sóc Dietista i Nutricionista.
Fa més de 14 anys que em dedico a l’alimentació i a la dietètica, ajudant a les persones a aconseguir els seus objectius mitjançant una alimentació equilibrada.

T’ajudo a aprimar i a millorar el teu benestar a través de l’alimentació. T’explico com menjar de forma sana d’acord als teus gustos.

Ensenyo als meus clients a menjar de forma sana i equilibrada, ajudant a perdre pes i mantenir-lo en el temps, canviant els hàbits d’alimentació.

Adreça:
Carrer del mercat, 3
08100 Mollet del Vallès
(Barcelona)

Informació
i reserves:

info@stonadecel.com

Telèfons:

647 007 587
93 570 40 10

Horaris

Dimarts-divendres:
10:00 – 13:30
16:30 – 20:00

Dissabte:
10:00 – 13:30