La xocoterapia està en apogeu i el motiu és el plaer físic i mental que produeix un llaminer massatge amb xocolata. És extremament eficaç contra l’estrès i el mal humor.

Aquesta teràpia implica la participació de tots els sentits. Per al massatge s’utilitza una particular mescla de cacau pur i llard de cacau amb oli d’ametlles dolces. El cacau (Teobroma Cacao) és un arbre tropical els fruits del qual contenen llavors ovals que s’assemblen a les ametlles. El llard de cacau és el greix natural que s’aconsegueix escalfant, pressionant i filtrant la polpa de les llavors de cacau; des de la pasta de cacau, esmicolada i polvoritzada, s’aconsegueix el cacau en pols.

El cacau actua a nivell físic i psicològic. S’ha demostrat que el cacau indueix la producció d’endorfines, les “substàncies naturals de la felicitat”, que poden augmentar l’activitat de la serotonina, és a dir la neurotransmissió que afavoreix el bon humor.

A més, la xocolata té un gran poder antioxidant i ens aporta principis actius de gran importància per al nostre metabolisme com les sals minerals (l’elevada concentració de magnesi, fòsfor i calci compon una perfecta combinació per als tractaments contra l’atonia i el relaxament dels teixits, ajudant a més la millora de la circulació); les vitamines que conté estan indicades per als tractaments nutritius, hidratants i suavitzants per a tot tipus de pells; els polifenols de la xocolata intervenen en tractaments estimulants i antiedat; els flavonoides són estris en els tractaments drenants ja que ajuden a millorar la cel·lulitis edematosa i les retencions hídriques; i a més, la teobromina i la cafeïna del cacau són estimulants i reductores amb el qual actuen contra les adipositats localitzades i milloren el to de la pell, i en major mesura actuen com calmant i antiestrès.

Les propietats i beneficis de la xocolata i l’oli d’ametlles calentes són la millor salut per al teu cos i units a les sensacions del massatge amb tècniques Ayurvedes aconsegueix embolicar-te i transportar-te a un estat de completa relaxació.

Avui en día, el massatge amb xocolata es recomanat per molts naturistes.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *