Els nostres coixins de llavors

Els coixins utilitzen la termoteràpia com a mètode per alleugerir i/o curar diferents patologies. L’ús, en fred o en calent, aporta a l’organisme els efectes terapèutics desitjats. Els teixits transmeten perfectament la calor i el fred cap a l’organisme, fent que siguin recomanables fins i tot per a nens.
Les llavors que contenen els coixins són naturals (tractades per a una bona conservació) i guarden la calor i el fred. Sempre calor o fred secs per aplicar al cos.
La forma està pensada per ser usada de manera pràctica, a casa o en qualsevol altre lloc, adaptant-se a les diferents necessitats del dia a dia.

Sabem que comptes amb el temps just i que al llarg del dia et trobes amb milers d’imprevistos i que quan arribes a casa estàs desitjant descansar. També pot ser que un moviment brusc o alguna acció desafortunada t’hagi causat un cop amb un dolor que desitges alleujar. Perquè puguis tenir un alleujament ràpid, els coixins terapèutics necessiten un temps de preparació de tan sols dos minuts. Amb aquest curt temps de preparació podràs treure-li el màxim rendiment al teu coixí terapèutic i tornar a sentir-te bé.
Per a la seva elaboració, hem utilitzat llavors de qualitat excel·lent i de cultiu ecològic. Confeccionats amb un sac interior i una funda exterior extraïble, per poder rentar còmodament quan sigui necessari.

En calent
Alleuja els símptomes comuns: dolor muscular, artritis, reuma, dolors menstruals, estrès, tensió…
Introduir dos minuts en el microones i podràs gaudir d’una hora i mitja aproximadament de calor natural. Pots anar escalfant a conveniència. Aplica’l a la zona adolorida i sentiràs alleujament a la zona afectada. Allibera’t de la tensió i de l’estrès.

En fred
Indicat per alleujar els símptomes de migranyes, cops, maldecap, circulació, esquinços i particularment indicat en accidents esportius. Posa el coixí dins d’una bossa de plàstic durant 3 hores en el congelador i estarà llest per a la seva fàcil aplicació a la zona afectada.

COM ELS FEM?
Material dels coixins
Per a l’elaboració dels coixins terapèutics usem matèries naturals i provinents de cultius ecològics. Els coixins terapèutics de Stona de Cel desprenen aroma a espígol i a romaní, això es deu al contingut del seu interior en el qual hem emplenat amb flors d’espígol (Lavandula angustifolia) i de romaní (Rosmarinus Officinalis), aquestes plantes medicinals produeixen una aroma que t’ajudarà a mantenir-te relaxat. Aquestes flors, conjuntament amb la calor que desprèn el coixí, proporcionen les propietats analgèsiques, antiinflamatòries i descongestives necessàries per a un benestar total.

Tractament “THERMIC SPECIAL STONA“
“Thermic special stona” és un tractament especial, únic al mercat per aconseguir la màxima seguretat i garantir l’esterilització del producte, protegint-lo de l’atac de fongs, bacteris, insectes, etc. En aplicar el nostre tractament, aconseguim protegir per igual la totalitat del coixí terapèutic.

Certificat sanitari
Les herbes aromàtiques utilitzades compten amb el registre sanitari corresponent. Aquest registre és necessari per usar les plantes medicinals aromàtiques en la producció de coixins terapèutics. D’aquesta manera, a més de seguir oferint-te un producte de qualitat i fiabilitat assegurem un benestar i relaxació complet


Teles i estampats

Les teles i estampats amb les quals confeccionem els coixins terapèutics, són de fibres naturals, amb el cotó com a matèria primera principal.
Perquè puguis fer-lo servir i posar-te el coixí terapèutic amb la màxima confortabilitat i al teu “gust”, internament fem un doble cosit, compartimentant, per evitar l’aglutinament de les llavors i poder obtenir un confort uniforme en la seva aplicació sobre la part que prefereixis del teu cos.
Perquè puguis aplicar-te la teva crema o oli favorit mentre fas ús del coixí terapèutic, la funda exterior, amb uns estampats actuals i vistosos, té la funció de protegir l’interior. D’aquesta manera, si es taca, o s’embruta amb el temps, solament hauràs de treure-la i rentar-la com prefereixis..


Recomanació:
És molt important no posar mai el coixí sencer en la rentadora, podríem causar el seu dany irreparable.!!

AVANTATGES

•Són segurs, d’aplicació externa i localitzada.
•Proporcionen una sensació de calor o frescor ràpida.
•Proporcionen un benestar i relaxació instantani.
•L’aplicació del coixí terapèutic és molt beneficiosa per a la salut.
•És indicat per a totes les edats.
•Sense efectes secundaris.
•Dos minuts al microones a (800 watts) proporcionen 90 minuts de calor i benestar.


MANTENIMENT
• La funda exterior es pot rentar a mà o en la rentadora.